Telefon: +381 61 19 88 921

Grupa članova Upravnog odbora Udruženja okupila se 09.05. da obeleži dan osnivanja Udruženja Drežničana i Jasenčana. Prisutni su bili predsednik Dmitar Vukelić, Ljubiša Maravić, Milica Maravić, Đuro Maravić, Mića Stojković i Mirjana Zrnić. Za ovu priliku Ljubiša Maravić je doputovao iz Kos. Mitrovice. Svojim dolaskom sve nas je iznenadio i obradovao. Čestitamo svim članovima 30 godina osnivanja i rada Udruženja! Na mnogaja ljeta!

Sa leva na desno: Dmitar Vukelić, Milica Maravić, Miodrag Stojković, Mirjana Zrnić, Đuro Maravić i Ljubiša Maravić
Danas je bilo i lepog i tužnog sećanja na neko prohujalo vreme, koje ne može tek tako da se zaboravi. Mirjana Zrnić Milica Maravić


Govorilo se o tome da očuvamo Udruženje u narednom periodu i kako da još više unapredimo rad i okupimo što veći broj mladih.

Govori Dmitar Vukelić


Žao mi je sto nisam prisustvovala, kao što sam javila, u Cg sam. Još jednom čestitam svim članovima i želim da se družimo još dugo. Lepo je što je organizovano a došao je ko je mogao, nadam se da će biti sve više kada se i situacija normalizuje, pozdrav, Branka Dončevski.

Drago mi je da ste lepo proveli i proslavili današnji dan. Nadam se da će u neko srećnije vreme biti bolja situacija pa da nastavimo naša druženja. Pozdrav za sve članove. Zorica Radošević

DRAGE ZEMLJAKINJE I ZEMLJACI, ČESTITAM NAM OBELEŽAVANJE 30 GODINA OD OSNIVANJA I AKTIVNOSTI UDRUŽENJA JASENČANA I DREŽNIČANA U BEOGRADU. UŽIVAJTE U LEPOM OBELEŽAVANJU VELIKE GODIŠNJICE. SREĆNO I NE ZAMERITE DA VAM OVO LIČNO SAOPŠTIM. OSTAJTE NAM U DOBROM ZDRAVLJU. JASENČANIN, DREŽNIČKOG POREKLA. SREĆNO!!! P. MAMULA!!!

Puno pozdrava svima...
Čestitam jubilej...
Nisam u mogućnosti da se vidimo, žao mi je... Đurđa Ostojić

Čestitam 30 godišnjicu našeg Udruženja.
Čestitam dan pobede.
Živeli! Milan Radulović

Srećan nam dan Pobede! Naši Drežničani i Jasenčani dali su veliki doprinos u pobedi nad fašizmom i nacizmom što su platili velikim brojem izgubljenih života. Nažalost ta pobeda nije trajna, poražene snage opet su se podigle i prete Srbima sa svih strana. Držimo se zajedno i zbijajmo svoje redove. Jedno takvo mesto je naše Udruženje. Čestitam 30 godišnjicu Udruženja! Živeli! Dmitar Vukelić

U ovim teskim epidemioloskim uslovima obeleženo je osnivanje Udruženja. To je bila naša obaveza i dužnost i mi smo je u delo sproveli. Svi oni koji su čestitali porukom bili su sa nama i dali svoj doprinos. Oni koji su mislili na nas takodje. Neka oni koji su ostali u Drežnici i Jasenku znaju da nisu sami da mislimo na njih i želimo brzi susret. Mi moramo biti jedinstveni, misliti jedni na druge, podmladiti udruzenje, davati nove ideje za rad itd itd. Predlažem da se na sajt postave imena onih koji su bili pokretači osnivanja, članova U.O. do sada. Što više podataka, bićemo bogatiji i sačuvati sećanja na one kojih nema.

Šta ima lepše nego na dan pobede nad fašizmom slaviti 30 godina od formiranja  Udruženja Drežničana i Jasenčana znajući kolike žrtve su date baš u Drežnici i Jasenku u ratu. Negujmo sećanje na žrtve, žrtvujmo se i dajmo svoj doprinos za narednih 30 godina rada Udruženja. Živeli i neka nam je sa srećom.

Danas smo uspeli da očuvamo plamen koji je upaljen pre 30g. kada se UDJ oformilo. Neka zauvek sija i obasjava na putu uspeha u budućnost.  
Ljubiša Maravić Mića Stojković Đuro Maravić